etykiety produktowe dla AGD

Termékcímkék. Marketingcímkék a háztartási gépiparban

2 jan 2023

A marketing abból áll, hogy elérjük a megfelelő közönséget a termékek és szolgáltatások népszerűsítéséhez és értékesítéséhez. Az üzenet és a márka imázsa szempontjából fontos, hogy a különböző csatornákon keresztül a lehető legjobban eljusson a közönséghez. Az egyik a termékcímke, beleértve a marketingcímkét is.

Az éles versennyel szemben a háztartási gépek gyártóinak lényegesen hatékonyabban kell népszerűsíteniük az általuk kínált termékeket. Ehhez nem csak egy hatékony marketingstratégia létrehozására van szükség, amely vonzza a leendő vásárlókat az üzletek látogatására. Szükség van egy bolti promóciós stratégiára is, amely segíti a leendő vásárlókat a végső vásárlási döntés meghozatalában. A háztartási gépek nem szokványos fogyóeszközök, amelyeket a vásárlóknak havonta, vagy akár évente kell cserélniük. A legtöbb jó háztartási gép hosszú évekig szolgálhatja tulajdonosát.

Hagyja, hogy termékei kitűnjenek  címkével is

Egyes ügyfelek már erősen kötődnek a márkához, és tudják, mit akarnak. Ha évek óta használja egy adott cég berendezését, ne feledje, hogy a márkahűség felé vezető út valahol elkezdődött. De mi van akkor, ha a termék új a piacon, és nincs reklámozási forma? Egy olyan világban, ahol a fogyasztók egyre igényesebbek az általuk vásárolt termékekkel szemben, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a marketingcímkék jelentőségét. Az ilyen termékcímkék erejét nem lehet alábecsülni – célja, hogy jó első benyomást keltsen. A jó marketingcímke-tervezés növelheti a márka ismertségét, megkülönböztetheti a terméket, információkat közölhet a legfontosabb versenyelőnyökről vagy különleges ajánlatokról. Ez egyre fontosabbá válik, ha a hasonló termékeket ugyanazokon a polcokon vagy állványokon csoportosítják.

product labels for refrigerators

A legnagyobbak bíztak bennünk, és neked is bíznod kellene

Az Etisoft évek óta szállít címkéket a vezető háztartási gépek gyártóinak. Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos erős márkát építeni a versenytársakkal szemben. Modern gépparkunk és kezelőink több éves tapasztalata alapján a legmagasabb minőségű címkéket kínáljuk.

product labels, marketing labels

Speciális képfeldolgozó rendszerek és minőség-ellenőrzési részleg gondoskodnak a színismételhetőségről, a nyomdahibák és a nyomtatási hibák hiányáról. A megrendelt mennyiségtől függően flexográfiai vagy digitális módszerrel készült marketingcímkéket kínálunk. A „wow” hatás érdekében fényes fóliát kínálunk hologram effektussal vagy más nagy választékú fokozással, kiemeléssel. A csillogó szivárványcímke hatékonyan vonzza a tekintetet, és arra ösztönzi az embert, hogy közelebbről is megnézze a terméket. A címke egyedi formája és a megfelelő színséma minden bizonnyal felkelti a leendő vásárlók érdeklődését. A legtöbb, közvetlenül a termékre ragasztott marketingcímkéhez, könnyen eltávolítható ragasztóval ellátott anyagokat használunk. Ragasztómentes megoldásokat is tudunk ajánlani úgynevezett akasztós címke formájában.

Ha nem csak a marketingcímkéken belül érdeklik az Etisoft megoldások, hanem az előlapok és a kezelőpanelek, brosúrák is…

Szívesen segítünk a kielégítő megoldás kiválasztásában.

Kapcsolat

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top