Industrial automation integrator

Ipari automatizálási integrátor. Az Etisoft együttműködése az integrátorokkal – a hatékony termelés kulcsa

14 márc 2024 - Michał Wąs

Napjaink dinamikus ipari környezete, ahol az automatizálás kulcsszerepet játszik a gyártási folyamatok optimalizálásában, rendkívül jelentőssé teszi a különböző technológiai szempontokkal foglalkozó cégek együttműködését. Az automatizálási potenciál kihasználásának egyik leghatékonyabb módja az AutoID rendszerek és berendezések beszállítói, valamint az ipari automatizálási integrátorok közötti együttműködés. Ebben a szövegben arra összpontosítok, hogy az Etisoft hogyan támogatja az ipari automatizálási integrátort abban, hogy átfogó megoldásokat kínáljon az ipar számára.

Miért tökéletes partner az Etisoft az ipari automatizálási integrátorok számára?

Évek óta foglalkozunk megoldásokkal a címkézés, az automatikus azonosítás, az AGV-k és a gépi látórendszerek területén. A termékek széles választéka címkéket és ragasztóanyagokat, RFID-címkéket, címketervező szoftvereket és címkenyomtató berendezéseket is tartalmaz. Az Etisoft sikerének kulcseleme azonban nem csak a termékportfólió, hanem az is, hogy képes együttműködni az ipari automatizálási integrátorokkal.

Tekintse meg üzleti megoldásainkat!

Az ipari automatizálási integrátor a fejlett automatizálási rendszerek, köztük az ipari robotok tervezésének, telepítésének és karbantartásának szakértője. Az Etisoft-tal való együttműködés lehetővé teszi, hogy kihasználja a rendszerek teljes körű integrálását a gyártási folyamatokba, beleértve:

 • AGV-k (Automated Guided Vehicles) – az automatizáláson alapuló gyártóüzemek kulcsfontosságú eszköze. Az AGV-k biztonságos és hatékony anyagmozgatást biztosítanak a gyártóüzem különböző területei között, így nincs szükség kézi szállításra, és minimálisra csökkentik a balesetek és károk kockázatát.
solution for a industrial automation integrator: AGV mobile robot
 • Ipari látórendszerek – lehetővé teszik a gyártósoron lévő termékek automatikus felismerését, azonosítását és minőségének ellenőrzését. Ezek a technológiailag fejlett rendszerek a gyártási folyamat szerves részét képezik számos iparágban, az élelmiszeripartól az autóiparig. Nemcsak a hatékonyságot, hanem a stabil és a Mély Gépi tanulási algoritmusokon alapuló minőségi követelményeknek való megfelelést is biztosítják.
verification of the marking by the vision system
 • Címkefelhordók és nyomtató-felhordó rendszerek, amelyek szabványos vagy testreszabott megoldásokkal és precizitással teszik lehetővé a címkék gyors és megismételhető felhordását a termékekre. Ez felgyorsítja a címkézési folyamatot és az áruk azonosítását a gyártósoron.
automatic label application
 • Címkenyomtatók és AutoID eszközök (Automatikus azonosítás és adatrögzítés), amelyek lehetővé teszik a termékek, anyagok és berendezések valós időben történő gyors és megbízható azonosítását és adatgyűjtését. Ezek a technológiailag fejlett megoldások elengedhetetlenek az ipari automatizálási integrátorok számára a termelési folyamatok és az adatkezelés optimalizálásának teljes körű ellenőrzéséhez.
self-adhesive label printer

Előnyök az ügyfelek számára: integrált megoldások és átfogó műszaki támogatás

Az Etisoft és az ipari automatizálási integrátorok közötti együttműködés számos szempontból előnyös a végfelhasználók számára az iparágak széles körében:

 • Integrált megoldások: Az Etisoft rendszerek integrálása meglévő vagy új gyártórendszerekkel lehetővé teszi a gyártósorok zökkenőmentes és megbízható működését, kiküszöbölve az inkompatibilitásból vagy a nem hatékony termékáramlásból eredő esetleges problémákat.
 • Folyamatoptimalizálás: A termékek pontos ellenőrzésével és a címkézési folyamatok automatizálásával növelhető a gyártási folyamatok sebessége és pontossága, ami nagyobb hatékonyságot és költségcsökkentést jelent.
 • Technikai támogatás: Az Etisoft integrált megoldásait használó ügyfelek hozzáférhetnek az Etisoft és az ipari automatizálási integrátorok műszaki támogatásához, amely garantálja a gyors reagálást bármilyen problémára és a megoldások folyamatos optimalizálását.
 • Innovációs képesség: A partnerség révén az Etisoft és az ipari automatizálási integrátorok folyamatosan a legújabb technológiai megoldásokat kínálják ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ágazatukban vezető szerepet töltsenek be az innováció terén.

Együttműködésünk egy szállító raktár integrátorával – olvassa el az esettanulmányt!

Az Etisoft által támogatott automatizálási integrátor számos előnnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen szállítsák a végső megoldást az ügyfelek elvárásainak megfelelően. Ezek:

 • Hozzárendelt ügyfélkapcsolati vezető
 • Partnereknek akciós árak
 • Stabil üzleti feltételek fenntartása
 • Ingyenes műszaki tanácsadás
 • Jótállási és jótállás utáni szerviz, beleértve az ügyfélszolgálati támogatást
 • Szolgáltatási szerződések
 • Dedikált műszaki és kereskedelmi műhelyek
 • Hozzáférés az e-képzéshez és lehetőség a partner alkalmazottainak az Etisoft általi képzésre.

Örömmel hívjuk meg az automatizálási integrátorokat és gépgyártókat, hogy működjenek együtt az Etisofttal – egy azonosítási és automatizálási megoldásokra szakosodott céggel. Meggyőződésünk, hogy együttműködésünk kölcsönösen előnyökkel járhat, és lehetővé teszi, hogy innovatív megoldásokat kínáljon ügyfelei számára a különböző iparágakban.

Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top