illegible barcodes

Hogyan lehet eltávolítani a hibás vagy olvashatatlan vonalkódot tartalmazó címkéket?

31 máj 2023 - Arkadiusz Krużycki

Ügyfelünk, az autóipari rendszerek és alkatrészek vezető gyártója, gyártási folyamatait csúcstechnológiára alapozza. Ez azt jelenti, hogy a gyártott termékek és folyamatok minősége nagyon fontos. A legfontosabb eljárások közé tartozik a fúvás, fröccsöntés, termikus alakítás, fémlemez sajtolás, festés és anyagok összeillesztése.

A vevő széles termékkínálata és a címzettek vagy üzleti partnerek nagy köre azt jelenti, hogy a gyártási, logisztikai és raktári folyamatokban használt nyomtatott vonalkódok is a legjobb minőségűek legyenek. A vevő számára a legmagasabb minőség a kód olvashatósága (szükséges feltétele annak, hogy a folyamat többi résztvevője hatékonyan és felesleges leállások nélkül hajtsa végre a további gyártási vagy összeszerelési folyamatokat). Ez egyértelműen meghatározta az ügyfél elvárásait. Hibás vagy olvashatatlan vonalkódok – ezeket 100%-ban el kellett távolítani.

Megoldás – Printronix címkenyomtató integrált vonalkód-ellenőrzővel

A legjobb nyomtatási minőség a fogyóanyagok (címkék, thermal transfer festékszalag) megfelelő kiválasztásának, a megfelelően kiválasztott nyomtatónak és a készüléket kezelő képzett személyzetnek köszönhetően érhető el. Ilyen kritériumok vezéreltek bennünket, amikor megoldást kerestünk az ügyfél számára. Így javasoltunk egy vonalkód-nyomtatót vonalkód-ellenőrzővelPrintronix T8000 ODV-2D.

Előnyök – csúcsminőségű vonalkódos címkék nyomtatása

A Printronix T8000 ODV-2D az iparág első teljesen integrált megoldása 1D és 2D vonalkódok egyidejű nyomtatására és érvényesítésére. Egy fejlett leolvasási mechanizmus akár 50 vonalkódot is érvényesít a címkén, az ISO szabványnak megfelelően, közvetlenül a nyomtatás után.

Vonalkódok korai ellenőrzése. Nézze meg, hogyan kell csinálni!

A javasolt megoldás a következő elemeket tartalmazza:

  • Printronix T8000 – ipari osztályú címkenyomtató
  • integrált vonalkód-ellenőrző ODV-2D
  • etiLabel – szoftver címkék tervezéséhez és nyomtatásához hőtranszfer és hőnyomtatókon
  • képzés nyomtatókezelők számára.

A megvalósított megoldásnak – Printronix nyomtató 2D kódellenőrzővel – köszönhetően a megrendelő elérte a címkenyomtatás elvárt minőségét. Teljes mértékben kiküszöbölte az olvashatatlan vonalkóddal ellátott termékek szállításának kockázatát.

Ha többet szeretne megtudni a megvalósítás részleteiről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top