Az automatikus Label-Aire 3138-TS címkefelhordó – hogyan működik?

17 máj 2023 - Michał Wąs

Egy adott nyomtató- és alkalmazáseszköz-modell ajánlása nagy felelősséggel jár, és befolyásolhatja a jövőbeni üzleti kapcsolatokat. Ezért számos végrehajtott megvalósítás és értékesítés utáni tapasztalatok alapján az Etisoft gyakran ajánlja vásárlóinak a Label-Aire 3138-TS címkefelhordó készüléket a termékek megjelölésére. A választást ennek az eszköznek a megbízhatósága, valamint az alkalmazás pontossága és ismételhetősége határozza meg. Ebben az esetben a gyártósor automatizálása vagy új gépek építése olyan érv, amely ezt a választást támogatja.

Az automatikus címkefelhordó bármely gyártó (Zebra, SATO, Avery, Datamax) nyomtatómotorjával kompatibilis, ami lehetővé teszi a P&A megoldás hozzáigazítását a gyártóüzemekben meglévő hardverszabványokhoz.

Címkézés közvetlenül a gyártósoron

Az eszköz képes megjelölni a mozgó termékeket a gyártósoron és statikusan, ha mozdulatlanok.

A 3138-TS applikátor ideális egy olyan robottal való együttműködéshez, amelynek karmai a munkadarabokat pontosan lefedik a precíz címkefelvitel érdekében. Együttműködhet dinamikus skálával is.

A projekttől függően a fő felhordó egység beállítható úgy, hogy a termék minden felületére (oldalakon, alján, elülső/hátsó) címkét alkalmazzon, vagy doboz, vagy raklap dupla címkézésére is alkalmas, anélkül, hogy el kellene forgatni. Az eszközt széles körben használják a logisztikai folyamatok támogatására az egyszeri egységek és kötegek jelölésénél.

Hogyan működik az automatikus címkefelhordó?

Nyomtatás után a címke lineárisan, pneumatikusan, levegőfúvással vagy a jelölendő felületre nyomva helyezhető a termékre.

Gyors címkefelvitel. Ellenőrizze, hogyan kell csinálni!

Az opcionális tartozékok elérhetősége lehetővé teszi, hogy a készüléket a speciális követelményekhez vagy a címkefelhasználás igényeihez igazítsák.

Az I/O port lehetővé teszi a kommunikációt a PLC-illesztőprogramokkal. Ez többek között biztosítja a kiváló rendszerekkel való integrációt, vagy lehetőséget ad a 3138-TS applikátor alkalmazására új gyártósorok tervezése és építése, illetve a meglévő folyamatok integrátorok általi automatizálása során.

A nagy teherbírású burkolat és a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a készülék hosszantartó és hibamentes működését zord környezeti körülmények között is.

A készülék dedikált vagy szabványos állványra szerelhető. A készülék elhelyezésének magasságával kapcsolatos alapmegoldás lehetővé teszi, hogy az applikátor tetszőleges szögben dőljön, és nehezen hozzáférhető helyeken is lehessen címkézni.

A címkefelhordó alapváltozatában a Tamp-Blow technológiát alkalmazzák kétlépéses címkefelvitellel. Az első lépésben a terméktől megfelelő távolságra egy mozgatható, állítható lépcsős kar jön ki, majd sűrített levegő elszívásával érintésmentesen címkét ragaszt rá.

Tudja, hogyan kerülheti el a termelési leállásokat? Tekintse meg esettanulmányainkat!

A léptetőmotor biztosítja a gép megbízható működését, és önmagában is hosszú élettartam jellemzi. A fejlett, többfunkciós és felhasználóbarát kezelőpanel lehetővé teszi a gép paramétereinek gyors és egyszerű beállítását. Az áttekinthető kijelző teljes körű tájékoztatást nyújt a hibákról és a készülék aktuális állapotáról.

Címkefelhordó összeszerelése és konfigurálása

A megfelelő applikátor konfigurációt az ajánlattétel szakaszában határozzák meg, miután megismerték az alkalmazás sajátosságait és követelményeit.

Az Etisoft biztosítja az eszköz gyártósoron történő összeszerelését és konfigurálását, valamint garanciális és garancia utáni szerviztámogatást.

További részletek? Az Aire 3138-TS címke specifikációja itt található.

Szeretnénk bátorítani Önt, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a Label-Aire 3138-TS applikátor alkalmazásának lehetőségét olyan tevékenységekben, mint a gyártósorok automatizálása vagy olyan új gépek építésében, amelyeknek az egyik funkciója a termékek címkézése.

Érdekelnek az automatikus címkézési rendszerek?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top