Címkenyomtató-címkéző (Print & Apply) berendezés

A Print and Apply eszközök feladata az azonosító adatokkal ellátott címkék kinyomtatása és a gyártósoron történő automatikus felvitele egy termékre vagy csomagolásra. Ez a megoldás biztosítja a címke felragasztásának nagy pontosságát és ismételhetőségét, és kiküszöböli az emberi részvételt a jelölési folyamatban. A használt ipari nyomtatási és alkalmazási modulok lehetővé teszik a gyártósorokon történő folyamatos munkát a hét minden napján, 24 órában.  A készülékek direkt termo vagy termo transzfer technikával nyomtatnak a feltekercselt címkékre. Az eszközök nagy sebessége lehetővé teszi a vállalat termelési kapacitásának teljes kihasználását.

  • ipari szabvány magas hatékonysággal és megbízhatósággal (akár 60 címke/perc)
  • nagy alkalmazási pontosság (± 0,8 mm-ig)
  • különféle nyomtatási modulok és különféle címkeragasztási módszerek alkalmazására ad lehetőséget (érintéssel/nyomással, fújással – érintés nélkül).
  • a címke sok helyre applikálható a terméken, csomagoláson (felül/alul/oldalt/elöl/hátul)
  • integrálható a gyártósori vezérlőrendszerekkel és mérőeszközökkel, mérlegekkel

Tulajdonságok

systemy-integracjatechnologia-ttaplikacja-airblowaplikacja-tampblowaplikacja-wipeonaplikacja-wrapkodowanie-kreskowekodowanie-2ddruk-monododatkowe-precyzjakomunikacja-ethernetkomunikacja-wifikomunikacja-usbkodowanie-rfid
Ajánlatkérés
Back to top