Címke applikátor

Az applikátorok olyan berendezések, amelyek automatikusan vagy félig automatikusan ragasztják fel a címkéket az egyes kartoncsomagolásokra vagy lefóliázott raklapokra. A termék (csomagolás) doboz mozoghat a szalagon, vagy le is állítható a címke felvétele közben. A címkéket előzetesen ki kell nyomtatni és fel kell tekercselni. Ez a megoldás lehetővé teszi a címkék nagy sebességű és ugyanakkor nagy pontosságú ragasztását, kiküszöbölve az emberi részvételt a jelölési folyamatban. A használt ipari nyomtatási és alkalmazási modulok lehetővé teszik a munkát a gyártósorokon, a hét minden napján, a nap 24 órájában. Az eszközök nagy sebessége lehetővé teszi a vállalat termelési kapacitásának teljes kihasználását.

  • ipari szabvány magas hatékonysággal és megbízhatósággal (akár 127 címke/perc a gyártósoron)
  • különféle nyomtatási modulok és különféle címkeragasztási módszerek alkalmazására ad lehetőséget (érintéssel/nyomással, fújással – érintés nélkül).
  • nagy felviteli pontosság (± 0,4 mm-ig)
  • a címke felhelyezésének lehetősége különféle helyekre a terméken, csomagoláson (felül/alul/oldalt/elől/hátul)
  • integrálható a gyártósori vezérlő rendszerekkel és mérő-, mérlegelő eszközökkel

Tulajdonságok

systemy-integracjaaplikacja-airblowaplikacja-automaticaplikacja-corneraplikacja-flataplikacja-fron_corneraplikacja-frontsideaplikacja-tampblowaplikacja-wipeonaplikacja-wrapdodatkowe-precyzjapredkosc-high_speed
Ajánlatkérés
Back to top