chwilowka online

title

text

karieraImg01

Mi az, ami megkülönböztet minket?

Gyorsan fejlődő szervezet vagyunk, amely kizárólag lengyel tőkén alapul. Az elmúlt öt évben megdupláztunk a foglalkoztatottak számát, és jelenleg több mint 300 munkatársunk van.

Az ambiciózus és felelősségteljes feladatok lehetővé teszik a munkatársaink számára, hogy teljes mértékben felhasználják tudásukat és tapasztalatukat. Ezen kívül dinamikus és változatos munkakörnyezetet biztosítunk számukra, ami azt eredményezi, hogy minden egyes nap új és új kihívásokat hoz.

A munkatársaink körében rendszeresen végrehajtott véleményfelmérések olyan ismerethalmazt biztosítanak számunkra, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes és inspiráló munkakörnyezetet hozzunk létre.

Az értékek, amelyekre nagy hangsúlyt fektetünk, pozitív és közvetlen vállalati kultúra, valamint olyan munkakörülmények megteremtése, mely lehetővé teszi az egyensúly megtartását a munkahelyi és a magánélet között.

Ha mindehhez hozzávesszük kivételesen kedvező kapcsolatokat a partnerekkel és az ügyfelekkel Lengyelországban és külföldön, akkor bátran elmondhatjuk, hogy a cégünk jó hangulatban zajló, stabil foglalkoztatást biztosít, mely elősegíti a hatékony csapatmunkát.

Munkatársaink

Új ötletekre nyitott emberekkel dolgozunk, akik nagyra értékelik az együttműködést. Tiszteletben tartjuk szenvedélyeiket, érdekeiket, és támogatjuk azokat.

AKTIV, AGILIS EMBEREK
karieraImg02

Mit kínálunk a dolgozóinknak

Az Etisoft nagy hangsúlyt tesz a dolgozóinak fejlődésére - nemcsak a mindig új, felelősségteljes feladatok teljesítése révén, hanem az általa szervezett, számos tréningnek köszönhetően is. A speciálisan előkészített egyedi programok következtében a dolgozók fejleszteni tudják az elméleti tudásukat, az idegen nyelvek ismeretét, valamint un. puha kompetenciákat.

Vonzó szociális juttatásokat biztosítunk:

  • kedvező feltételekkel rendelkező csoportos biztosítás,
  • Munkavállalói Nyugdíj Terv
  • évente integrációs és ünnepi rendezvények
  • az Üzemi Szociális Alap széleskörű juttatásai
  • Benefit MultiSport kártya finanszírozási támogatás

 

Gondoskodunk az alkalmazottainkról, védve jogaikat és biztonságukat.

Törekszünk arra hogy a szülők, össze tudják egyeztetni a szülői és a munkahelyi feladataikat, rugalmas munkaidőt ajánlunk, egyéni munkabeosztást, vagy gyessel illetve gyeddel kombinált munkavégzés lehetőségét.