Certyfikat IATF 16949

IATF 16949:2016 tanúsítás – Etisoft az ellenőrzési audit után

27 nov 2023 - Joanna Heler Konczakowska

Már a hátunk mögött van az IATF 16949:2016 szabvány szerinti 1. ellenőrző audit, amelyet a TÜV Rheinland képviselői végeztek. Az audit részeként, az Etisoft Sp. z.o.o.-nál már 2019 óta bevezetett autóipari vállalkozások minőségirányítási rendszerének hatékonyságát ellenőrizték. Az Etisoft tanúsításának hatálya alá tartozik az öntapadó címkék, funkcionális elemek a jelöléshez, valamint az automatikus azonosítás, védelem és összeszerelés.

Az idei audit magában foglalta az Etisoft új logisztikai telephelyét is a Diamond Business Parkban, a Leonardo Da Vinci utca 5 szám alatt.

Etisoft az autóiparhoz – nézze meg kínálatunkat!

A TÜV Rheinland auditorai által készített interjúk az adott folyamattulajdonosokkal és a dokumentált információkban szereplő folyamatnyilvántartások ellenőrzése rámutatott olyan területekre, ahol az auditorok szerint javító intézkedések hajthatók végre. Az interdiszciplináris csapat azonnali intézkedései pozitív visszajelzést és jóváhagyást kaptak a TÜV Rheinlandtól.

A végrehajtott intézkedések végeredménye a pozitív eredménnyel járó zárójelentés kézhezvétele volt.

Miért válasszon IATF 16949:2016 tanúsítvánnyal rendelkező szállítót?

Előnyök az ügyfél számára

Sok előnye van. Az egyik alapvető cél az autóiparral együttműködő vállalatok minőségirányítási rendszereinek minőségi követelményeinek kialakítása. A szervezet egésze, valamint azon cégek szempontjából, amelyekkel együttműködünk, a legfontosabbak:

  • Az imázs és a megbízhatóság javítása a vásárlók körében az autóiparban, de más olyan iparágakban is, amelyek már az IATF irányelvein alapulnak
  • Rugalmas alkalmazkodás ügyfeleink igényeihez és elvárásaihoz.
  • A meglévő minőségirányítási rendszerek, és ami érdekes, a környezetirányítási rendszer hatékonyságának és eredményességének növelése, hiszen a termelési folyamatok fejlesztésével korlátozzuk a hulladékot.
  • Termékeink és szolgáltatásaink minőségének javítása
  • A veszteségek csökkentése az ellátási láncban
  • A termékhibák előfordulásának ok-okozati összefüggéseinek analitikus megállapítására szolgáló eljárás, az elemzésben a kockázati tényező figyelembevétele, az ún. FMEA megvalósítása.
  • Rögzített minőségellenőrzési módszerek megvalósítása
  • Az APQP technológia (azaz Advanced Product Quality Planning) használata termékek és folyamatok tervezésének, tervezésének és fejlesztésének eszközeként.

Végeredményben az előbb említett előnyök mellett mindannyiunk szempontjából a legjelentősebbet kapjuk, a végzett tevékenység jövedelmezőségének növekedését.

Kérjen ajánlatot!

Hasonló cikkek

Back to top