Szoftver címkenyomtatókhoz. Készítse el saját címkéit az etiLABEL segítségével!

23 aug 2022

Egészen a közelmúltig az volt a szabvány, hogy hőtranszfer címkéket és egyéb termékjelöléseket rendeltek a nyomdában. Ma már egyre több olyan készülék van a piacon, amelyek megvásárlásával a gyártók önállóan lépnek fel. A hőtranszfer nyomtató és a fogyóeszközök azonban nem elegendőek – a címkenyomtatókhoz még mindig jó szoftverre van szükség!

Szoftver hőtranszfer nyomtatóhoz

A hőtranszfer nyomtató szoftvere jelentősen megkönnyíti a címkék tervezését és nyomtatását. A szoftverből többek között beállíthatja a hőmérsékletet és a nyomtatási sebességet, de gondoskodhat technikai szempontokról is, például az anyagérzékelő kalibrálásáról. A hőtranszfer nyomtató szoftvere egy olyan eszköz is, amely lehetővé teszi címkék tervezését. Itt készítheti elő a nyomtatandó terveket, amelyek szöveget, grafikus képet, dátumot vagy vonalkódot tartalmaznak. Sőt, a szoftver automatikusan szekvenciális sorozatszámot tud hozzárendelni, aminek köszönhetően Önnek nem kell időt pazarolnia az egyes címkék külön elkészítésére. Az etiLABEL segítségével klasszikus címkéket és RFID-címkékkel ellátott jelöléseket is készíthet.

etiLABEL – eredeti címketervező szoftver

Printronix, Zebra, Citizen, TSC, Sato, Honeywell, Avery Dennison és Toshiba-Tec – e neves gyártók hőtranszfer és hőnyomtatói az etiLABEL szoftverrel üzemeltethetők. Ez egy eredeti Etisoft szoftver, amely néhány verzióban elérhető, többek között Standard és Professional. Még a standard változat is biztosítja azt a funkcionalitást, amely elegendő ahhoz, hogy a legtöbb gyártó függetlenné váljon a nyomda szolgáltatásaitól.

Amit sok etiLABEL felhasználó értékel, az a szoftver intuitív használata. Még az is, aki először használja, általában gond nélkül el tudja készíteni a saját elképzelése szerint egyszerű termékcímkéket.

Érdemes megjegyezni, hogy a címkenyomtatókhoz készült szoftverek mellett az Etisoft kínálatában dedikált fogyóeszközöket is talál, mint például a nyomtatáshoz használható címkéket és a hőtranszfer szalagokat. A Print&Apply sorozatból is érdekes készülékek várják azokat, akik szeretnék leegyszerűsíteni a címkézést a kiválasztott termékekre.

Keressen minket!

Kapcsolat

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top