pharmaceutical labels

Színes címkék a gyógyszeripar számára. Etisoft – címkék gyártója a gyógyszeripar számára

19 okt 2023 - Aleksander Wolny

A gyógyszeripari címkék színes nyomtatása technológiailag ugyanúgy valósul meg, mint más, gyorsan mozgó termékek sokszínű címkéi. A gyógyszeripar által igényelt speciális anyag megadható, de ez továbbra is egy termékinformációkat tartalmazó címke. Ezen információk nagy részét törvény írja elő, a nyomtatvány egyéb összetevői a marketing. A címkének „szépnek” kell lennie, jó módon kell bemutatnia a márkát, és javítania kell a gyártó hírnevét. Ennek az eredménynek az eléréséhez megfelelő nyomdagépekre van szükség, mint például a nagy szériás gyártáshoz flexogépekre, vagy kisebb példányszámokhoz digitális gépekre.

Megbízható címkegyártót keres? Fedezze fel gyógyszerészeti és orvosi alkalmazásokra vonatkozó kínálatunkat!

Miért választják a vásárlók az Etisoft-ot öntapadós címke beszállítójaként?

Az ár nem mindig áll a gyógyszerek és kiegészítők gyártói követelményeinek listája élén. Nyilvánvalóan fontos, a feltételezett költségvetésen belül kell lenni, de mint kiderült, nem ez a legfontosabb. A listán szereplő többi elemet, bár van belőlük néhány, én kettőre redukálnám, vagyis a biztonságra és a minőségre.

Laboratóriumok, vérközpontok címkézése. Nézze meg, mit gyártunk!

Egy vezető gyógyszergyártó, amellyel örömünkre szolgál az együttműködés, röviden ismertette termékei színes címkéivel kapcsolatos elvárásait a leendő beszállítókkal szemben.

 • A címkék gyártásához felhasznált anyagok változatlanságának garanciája a specifikáció szerint
 • 100%-ban jó címkék
 • Nincsenek hiányzó címkék, 100%-os címkemennyiség a tekercsen
 • Tekercsenként maximum két varrás, megfelelő színű fóliával készítve, hogy láthatóak legyenek
 • A tekercs külső átmérője több mint 400 mm
 • A tekercsek 5 méter hosszú, címke nélküli részekkel kezdődjenek és végződjenek
 • A hátlapra nyomtatott címke hivatkozási száma és a címke hordozóra nyomtatott sorszáma megegyezik, feltéve, hogy a nyomat nem kerül át a címkére
 • A tanúsítványokat, a minőségi tanúsítványt és 20 címkét minden szállításból együtt szállítjuk a minőségügyi osztályra.
etykiety farmaceutyczne

Hogyan készítünk címkéket a gyógyszeripar számára

 • A megfelelő anyagok beszállítóit választottuk ki portfóliónkból az ügyfél specifikációinak megfelelően. Sok esetben ezeknek az anyagoknak, papírnak vagy fóliának kellett lenniük alacsony vándorlású ragasztóval, hogy biztosítsák a gyógyszerészeti termékek biztonságát.
 • A címkéket nagy sorozatú flexogépeken gyártják, amelyek 6 színben történő nyomtatást tesznek lehetővé
 • A 100%-ban jó, hibamentes tekercsek, címke nélkül a tekercs elején és végén, valamint a hordozón való számozás követelménye nagy hatékonyságú, látórendszerrel felszerelt automata csomagológépeken történik. Ha a nyomtatás során hibát észlelnek és a címkét eltávolítják a szalagról, a tekercs egészében az úgynevezett ÚJRAELLENŐRZÉSI folyamatba kerül, ahol teljes egészében ismét minőségellenőrzésen esik át. Az egyes címkék alatti fóliára történő nyomtatás nagy hatékonyságú tintasugaras nyomtatófejekkel történik. Az a követelmény, hogy a tekercs elején és végén ne legyenek címkék, ugyanabban a folyamatban automatikus módon történik.
 • A megfelelő tanúsítványokat és minőségi tanúsítványokat a minőségügyi osztály munkatársai állítják ki, míg az adatokat az ETISZOP rendszerből töltik le, ahol rögzítésre kerülnek az adott címketétel gyártása során felhasznált anyagok és eszközök.
 • A gyártás során a minőségügyi részleg begyűjti a megfelelő mennyiségű címkét a minőségi dokumentációhoz és a megállapodás szerinti mennyiség kiszállításához minden egyes kiszállításkor a vevőhöz.

Garancia a termék biztonságára és minőségére

Előnyök a gyógyszerek és étrend-kiegészítők gyártói számára az Etisoft-tal való együttműködésből:

 • A neves beszállítóink anyagválasztása lehetővé teszi, hogy megfeleljünk az ügyfelek elvárásainak az adott projekthez felhasznált anyagok változatlanságával kapcsolatban
 • A vizuális rendszer és az „újraellenőrzés” folyamat biztosítja, hogy a vásárló 100%-ban jó címkéket kapjon
 • A címketekercs elején és végén található vezetőszalagok megkönnyítik a tekercsek rögzítését a felhordó berendezéshez
 • Az egyes címkék alatti hivatkozási szám biztosítja, hogy a megfelelő termékhez a megfelelő címke kerüljön felhasználásra, amely még a címkék termékre történő felhordása során is ellenőrizhető.

A címke hátlapjára nyomtatott sorszám adott tekercsen garantálja:

 • hogy a termék felvitelének végén meghatározott számú címke van a tekercsen
 • megkönnyíti annak ellenőrzését, hogy hány címkét használtak egy adott gyógyszertétel gyártásához
 • a tekercsből felhasznált termékek és címkék számának összehasonlításával biztosítja, hogy egyetlen címkével sem történt visszaélés.
etykiety farmaceutyczne

Ha szeretne együttműködni egy olyan címkegyártóval, aki jártas a gyógyszeripar színes címkéinek megvalósításában, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mondja el, hogyan segíthetünk!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top