druk na żądanie

Igény szerinti nyomtatás. Rugalmas címkenyomtatás a kávégyártók számára

30 jan 2024 - Mariusz Bielecki

Hétfő, kora reggeli órák és az a pillanat, amikor megszólal az ébresztőóra. Az első gondolatod ébredés után a KÁVÉ. Elképesztő, hogy ez az ital mennyire képes megváltoztatni a naphoz való hozzáállásunkat. Azonban ahány ember, annyi ízlés. Mindenkinek megvan a kedvenc íze és elkészítési módja ennek az italnak. Szerencsére elég sok kávégyártó van a piacon, és egyre népszerűbbek a kézművesek által készített termékek. Hogyan választjuk ki a legmegfelelőbb kávét? Itt a címke jön segítségül, amelyet minden gyártó megtervezhet és nyomtathat a maga és a fogyasztó számára releváns információkkal. Az igény szerinti nyomtatás és a színes címkenyomtató tökéletes megoldás, amely segít testre szabni az ajánlatot és a változó adatokkal rövid sorozatokat nyomtatni.

Igény szerinti nyomtatás: megjelenésével vonz, ízével hosszabb ideig tart

Igény szerinti nyomtatás használatával a kávégyártó maga is elhelyezheti a címkén az alábbi információkat:

  • a kávé pörkölési foka
  • származási ország és régió
  • típusa és fajtája
  • pörkölés dátuma
  • súly.

A tetszetős grafikai képnek köszönhetően a vásárlók szívesen nyúlnak egy csomag feketekávé után.

cofee, print-on-demand

Miért lehet vonzó az igény szerinti nyomtatás a kézműves cégek számára?

A kávégyártóknak gyakran nagy mennyiségben kell címkéket rendelniük a nyomdáktól, tárolniuk, és ellenőrizniük kell, hogy az adott minta, információ továbbra is érvényes-e, és nem fogyott-e ki az adott mintájú címkékből. Ha módosítani kell a projekten, az elavult címkék a szemétbe kerülnek. Ez azt jelenti, hogy költségeket generálnak. Ráadásul, ha meghosszabbodik a nyomda új címkéinek várakozási ideje, akkor a termék bevezetése késhet. Ez anyagi veszteséggel is járhat.

És mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy nagyon egyszerű megoldás a problémára?

Rugalmas címkenyomtatás a kávégyártó által – olvassa el esettanulmányunkat!

Nyomtasson rugalmasan – csökkentse a költségeket

Szeretné megtanulni, hogyan kezdjen el jól olvasható és tartós címkéket házon belül nyomtatni, a szükséges mennyiségben, akár egy darabbal is? Ha igen, készítse el kedvenc kávéját, dőljön hátra, és olvassa el, mit kínál az Etisoft.

Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezünk a címkegyártás területén. Tudjuk, mennyire fontos a márka felépítése, és hogy a termékcímkék hogyan növelhetik az eladásokat.

epson printer, print-on-demand

Függetlenül attól, hogy a leendő vásárló a boltban vagy a számítógép képernyőjén látja meg a terméket, egy jól megtervezett címke felkelti a figyelmét, hiszen információs és marketing funkciót is ellát.

Az Etisoft testreszabott megoldásokat kínál színes címkék igény szerinti nyomtatására. A megfelelő berendezések megvásárlásával függetlenedik a nyomdáktól. Nyomtasson annyi címkét, amennyire szüksége van. Bármikor módosíthatja a címkén lévő mintákat vagy jelöléseket. Nincs több készlet ellenőrzése vagy a fel nem használt címkék kidobása. Kezdjen el személyre szabott címkéket készíteni az ügyfelek igényeihez vagy a közelgő alkalmakhoz.

Rendeljen mintákat és nézze meg a nyomtatók képességeit működés közben!

A felhasznált címkék számától függően tudjuk ajánlani a legjobb megoldást. Kínálatunkban Quicklabel Epson Colorworks nyomtatók találhatók.

Színes címkenyomtató – olvassa el az Epson ajánlatait!

A fent felsorolt felszerelések beszerezhetők bemutatótermünkben, Gliwice-i központunkban. Élőben be tudjuk mutatni a működését és elküldjük Önnek a beküldött nyomtatott fájlok alapján készült mintákat. Vannak dedikált alapanyagaink is, amelyek a kívánt dizájnnal együtt tökéletesen kiemelik a termék jellegét.

Szakszerű tanácsadást és segítséget nyújtunk a használathoz.

Ha kíváncsi arra, hogy ajánlatunk az Ön számára is vonzó-e…

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top