Honeywell címkenyomtatók – a kínálat áttekintése: az asztalitól az ipari nyomtatókig

6 márc 2024 - Arkadiusz Krużycki

A Honeywell olyan berendezés-portfólióval rendelkezik, amely gyakorlatilag a mindennapi élet minden iparágában és területén megkönnyíti a munkát, legyen szó a gyártásról, a szolgáltató iparról esetleg a fejlett hadi, vagy űrtechnológiáról. Ebben a cikkben az érdeklődési körünkre koncentrálok, amely a címkenyomtatás és a vele kapcsolódó Honeywell kínálat. Ezek az olvasók, terminálok és táblagépek, a Honeywell címkenyomtatókkal végződve, amelyeknek köszönhetően a nyomtatás lehetséges és kivitelezhető.

A munkaállomások tervezését a nyomtatóknál érdemes elkezdeni. Ezekkel címkéket nyomtathat, amelyek a termék azonosítására és nyomon követésére szolgálnak.

A Honeywell termékek kínálatában könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelő nyomtatót. Legyen szó termelésről, logisztikáról vagy kiskereskedelmi iparról, a Honeywell Auto ID portfóliója a termékek széles skáláját kínálja, az asztali nyomtatóktól a félig ipari nyomtatókon át az ipari nyomtatókig, amelyek a legzordabb körülmények között is működnek. Az alábbi szövegben bemutatom a Honeywell portfólió legérdekesebb nyomtatóit.

Honeywell asztali címkenyomtatók

A PC45D és PC45T asztali nyomtatók

Honeywell desktop label printers

Az avatatlanoknak: a PC45D nyomtató egy hőnyomtató, amelyhez nincs szükség hőátadó szalagra, mivel a nyomtatás közvetlenül a hőpapírra kerül. Tökéletes megoldás a logisztikai csomagok címkézésére. Ami a PC45T nyomtatót illeti, a papírcímkék és minden típusú fóliacímke már használható, mert a nyomtató a címkén kívül hőtranszfer szalagot is használ a nyomtatáshoz.

Tervezzen és nyomtasson címkéket saját maga az etiLABEL segítségével

A Honeywell új asztali nyomtatói alapvetően különböznek a régebbi modellektől, nem csak megjelenésükben. A modern kialakítás jelentősen kiemeli a nyomtató stílusát, míg a színes, nagy érintőpanel segíti a megérzésen alapuló kezelést. Több memóriával és több porttal rendelkezik a nyomtatóval való kommunikációhoz. Két felbontásban érhető el: 203 dpi és 300 dpi. Elődeivel ellentétben a PC45-re akár 24 hónapos garancia is vonatkozik.

Honeywell kereskedelmi minőségű ipari nyomtatók: érintőpanelek és megnövelt memória

További megújult kivitelű nyomtatók a PD45 és PM45 kereskedelmi minőségű ipari nyomtatók.

Honeywell commercial-grade industrial printers

Mindkét nyomtató érintőpanellel és megnövelt memóriával rendelkezik. Mindkettő teljesen fém vázszerkezettel rendelkezik, ami stabillá és hosszú ideig tartóssá teszi őket. Már alkalmasak nagyobb példányszámok nyomtatására. Mondhatjuk, hogy a PD45 nyomtató egy kicsit nagyobb asztali nyomtató. Nagyobb példányszámra tervezték, opcionális vágókéssel kérhető. Két felbontásban érhető el: 203 dpi és 300 dpi.

Ami a PM45-öt illeti, két lehetőség van a tartozékok felszerelésére: egy vágó és egy cimkeleválasztó egység. Támogatja az RFID-t, valamint a párhuzamos és ipari interfészeket is. A fent említett nyomtatókkal ellentétben a PM45 három felbontásban érhető el: 203 dpi, 300 dpi és 600 dpi-ben. Ezáltal a Honeywell címkenyomtató sokoldalúbbá és minden iparágban használhatóvá válik.

Nyomtatásra kész nyomtatók ipari körülmények között

A PX45 és PX65 ipari nyomtatók.

Honeywell industrial printers.

A PX nyomtatósorozat a Honeywell ipari nyomtatóinak következő kiadása, amelyek folyamatos vagy heti 24 órás működésre lettek tervezve. A nyomtatók két szélességű változatban kaphatók:

  • a PX45 (4”) – akár 120 mm-es nyomtatás
  • a PX65 (6”) – akár 170 mm-es nyomtatás.

Robusztus fém burkolattal rendelkeznek, aminek köszönhetően a legzordabb környezetben is működhetnek. Egy műszakban nagy mennyiségű címkét tudnak nyomtatni, akár 20 000 vagy több címkét is, köszönhetően azoknak az alkatrészeknek a kivételesen jó minőségének, amelyekből a nyomtató darabjai és részegységei készülnek.

Tehát, ha az Ön igényeire szabott nyomtatót keres, és jó minőségű fogyóeszközöket szeretne beszerezni, lépjen kapcsolatba velünk. Kínálatunkban más, Honeywell Auto ID berendezést is találhat. Ezenkívül javasoljuk az etiLABEL-t, egy eredeti programot a címkék független tervezésére és nyomtatására, amely kompatibilis a gyártó nyomtatóival.

Töltse le az etiLABEL Lite demóját és ingyenes verzióját!

Az Etisoft a Honeywell nyomtatók szervizpartnerének státuszával rendelkezik.

Segítünk a választásban!

Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top