Csomagolás jelölése. TTO csomagcímkézés – közvetlen nyomtatás rugalmas csomagolásra

19 ápr 2024 - Mariusz Baranowski

A csomagoláson található adatok útvesztőjében ott van a kiválóság kulcsa – TTO (hőtranszfer felülnyomásos) szalagok az Etisofttól! Ez a technológia lehetővé teszi a csomagolás pontos, olvasható és hatékony jelölését a rugalmas csomagolásokon, például műanyag zacskókon és műbeleken. A következő szövegből megtudhatja, hogyan használhatják az élelmiszer- és higiéniai termékek gyártói az ilyen típusú viasz/gyanta szalagot sorban nyomtatókhoz.

direct marking

Csomagolás jelölése TTO szalagokkal. Mikor kell használni őket?

A TTO szalagokat számos iparágban és ágazatban használják, mint például az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, a kozmetika, az elektrotechnika és sok más. Íme néhány olyan helyzet, amikor a TTO szalagok használata különösen előnyös:

  1. Lejárati dátum nyomtatása: Élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai termékeknél fontos, hogy a csomagolásra pontos lejárati dátumot nyomtassunk. A TTO technológia lehetővé teszi, hogy ezeket az információkat a kész csomagolásra nyomtatják, naprakészen és olvashatóan tartva.
  2. Sorozatszámozás: Bizonyos iparágakban, például az elektrotechnikában, a gyártás minden egyes terméke egyedi sorozatszámot tartalmaz. A TTO megkönnyíti ezeknek a számoknak a kész csomagolásra történő nyomtatását, így minden termék tartós és olvasható azonosítását biztosítja.
  3. Vonalkódok és azonosítók: A TTO technológiát különféle vonalkódok, például EAN, CODE 128 és 2D kódok nyomtatására is használják. Ez lehetővé teszi az információk gyors és pontos kiolvasását a csomagolásból, megkönnyítve a raktárkezelést, a logisztikát és a termékkövetést az ellátási láncban.
marking packaging

Számos előnye van ennek a technológiának a vállalatoknál történő használatának. A legfontosabb, hogy rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít a változó adatok kész csomagolásra történő nyomtatásához. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy könnyen testreszabják az információkat a különböző termékekhez. Élelmiszerrel való érintkezésre is engedélyezettek.

Új erő az Etisofttól

Az ipari megoldások piacának évek óta vezető szereplője, az Etisoft büszkén mutatja be a hőátadó szalagok legújabb típusát: a TTO szalagokat. A GRAPHITE MIX PACK-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen az ügyfelek növekvő igényeinek, miközben nemcsak kivételes nyomtatási minőséget, hanem számos egyéb előnyt is biztosít.

Precizitás és tartósság: Az Etisoft GRAPHITE MIX PACK terméke kivételes pontosságot biztosít a változó adatok csomagolásra történő nyomtatásában. A fejlett hőátviteli technológiának köszönhetően a nyomatok tartósak és ellenállnak a környezeti feltételeknek, így hosszú ideig biztosítják az információk olvashatóságát.

Alkalmazások sokoldalúsága: A GRAPHITE MIX PACK sokoldalú megoldás számos iparág számára, az élelmiszerektől a gyógyszergyártásig és az elektrotechnikáig. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyan alkalmazkodjanak az adott gyártási követelményekhez különféle adatok, például lejárati dátumok, sorozatszámok, vonalkódok és 2D kódok nyomtatásával.

Rugalmasság: A TTO technológia lehetővé teszi a csomagokon lévő adatok rugalmas testreszabását, ami azt jelenti, hogy az információkat a vásárlói igények szerint személyre szabhatja. Ez nem csak hozzáadott értéket ad a termékhez, hanem segít a vásárlói hűség kialakításában is.

Kompatibilitás: Különféle szélességben kínálunk TTO szalagokat. Ami lényeges, hogy kompatibilisek a neves gyártók berendezéseivel, mint például a Markem-Imaje, Videojet, Novexx, Savema és mások.

thermal transfer ribbons

Hogyan nyomtathat és tarthat fenn kiváló nyomtatási minőséget vékony és rugalmas felületen. Jelölje be!

Együttműködés az ETISOFT-tal

Ha az Etisoft TTO szalagjait választja, akkor nem csak a kiváló nyomtatási minőséget kapjaa, hanem a szakértői támogatást és az ügyfelek igényeihez szabott megközelítést is. Az Etisoft innovatív megoldásaival és fejlett technológiájával támogatja ügyfeleit a magasabb gyártási hatékonyság elérésében, miközben növeli az ügyfelek elégedettségét és erősíti piaci pozíciójukat.

Érdeklődjön – mi segítünk a választásban!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top