druk etykiet na żądanie

Címkék igény szerinti nyomtatása az EPSON C7500 nyomtatóval és felvitelük a gyártósoron lévő kávécsomagolásokra

23 márc 2023 - David Woetmann

STELLINI KÁVÉ

A Stellini mikropörkölő új stratégiát dolgozott ki termékei azonosítására. Olyan címkékre összpontosított, amelyeknek szemet gyönyörködtetőbbnek, exkluzív megjelenésűeknek, magának a leírásnak pedig olvashatóbbnak és áttekinthetőbbnek kell lennie. Az igény szerinti címkenyomtatást is magában foglaló megoldás a személyre szabott címkés termékek gyártóinak szól, amelyeket korlátozott mennyiségben, rövid sorozatban gyártanak és változó adatokkal rendelkeznek.

A Stellini Kaffe a Pack-Engineering és az Etisoft Nordic-kal együttműködve az Epson C7500 Colorworks – színes címkenyomtatót használva – komplett zacskózási/töltési megoldást hozott létre a címkék sorozatos nyomtatásához.

Új, teljesen automatizált rendszerükkel leegyszerűsödik a kávézacskóik töltése és címkézése.

A Stellini Kaffe mostantól gyorsan beállíthatja a gyártást és megváltoztathatja a nyomtatási elrendezést.

Epson C7500 Colorworks nyomtatóval…

… a zsákoló/töltő rendszerükkel párhuzamosan a címkéket a töltési folyamat során automatikusan felragasztják a zacskókra.

druk etykiet na żądanie

Az Etisoft Nordic az Epson C7500 Colorworks nyomtatóval oldotta meg a Stellini Kaffe megbízását.

Színes címkenyomtató – ellenőrizze az Ön számára a legjobbat!

A Pack-Engineeringgel együttműködve a Stellini kávé komplett zacskó/töltő rendszert kapott egy EPSON C7500 soros nyomtatómegoldással.

A Stellini Kaffe mostantól gyorsan beállíthatja a gyártást, megváltoztathatja a nyomtatási elrendezéseket, és azonnal kinyomtathatja a kívánt számban.

druk etykiet na żądanie

A Stellini Kaffe a NiceLabel elrendezési programot használja címkéik megtervezéséhez és nyomtatásához, új, teljesen automatikus rendszerükkel pedig leegyszerűsödik a kávézacskók töltése és címkézése. Az Epson optimalizált nyomtatási technológiájával a címkénkénti nyomtatási költség rendkívül versenyképes szintre csökkent.

druk etykiet na żądanie

A kávénak tökéletesnek és mindig készen kell lennie

Kávés megoldásainkkal mindkettőben biztos lehetsz. Tudjuk, mi kell hozzá, 1999-ben elsőként vezettük be az igazi kávét az irodákban. Ma már sok éves tapasztalat és fejlődés van mögöttünk.

Kávé szeretettel

Abban az időben, amikor a filteres kávé általános volt, és gyakran őrölt, régi babból főzték, Roberto Stellini küldetése volt, hogy megismertesse a dánokkal a valódi kávét.

Roberto Stellininek az olasz kávé iránti szenvedélye, barista háttere, valamint az amerikai kávézók környezeti trendekből kapott ihlete volt a kiindulópontja, hogy a kávézói környezetet behozza a dán munkahelyekre.

Bo Skyggelund, ügyvezető:

Bo Skyggelund, dyrektor palarni kawy Stellini

Feltéve, hogy sok éves tapasztalattal, valamint azonos mértékű szenvedéllyel és precizitással készítik.

A Stellininél rendkívül óvatosan választjuk ki a zöldbabot.

Annyira különc, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy a babot ne saját magunk pörköljük kézzel olasz módszerekkel a saját mikropörkölőnkben.

Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top