producent etykiet dla motoryzacji

Címkék és tagek gyártója – szitanyomás az autóiparban 2. rész

30 okt 2023 - Mateusz Skowron

Az autóipar és az e-mobilitás ipar követelményei miatt (erről többek között itt írtunk) a címkéknek és tageknek is fokozott tartóssággal kell rendelkezniük olyan szokatlan körülmények között, amelyekkel a nyomatoknak meg kell birkózni. Akárcsak a vezérlőpanelek és az előlapok esetében, a kihívásokat a forró olajok, a nyomás alatti víz, a magas hőmérséklet és az UV-sugárzás jelentik. A szitanyomásos módszerrel nyomtatott címkék és cédulák ezért tartósabb alternatívát jelentenek a klasszikus jelölésekkel szemben. Mit tud az Etisoft Group címkegyártóként kínálni az autóiparnak és az e-mobilitásnak? Nézd meg!

A mai cikkben a címkék és címkék nyomtatásának alternatív módszerére összpontosítunk. Ezeket az Etisoft Csoport egyik vállalata, a Graffiti Nyomda szállítja.

tags and labels

A zord üzemi körülményekkel szembeni ellenállás – amire mi, mint a címkék és jelölők gyártója odafigyelünk

Az autóipari címkék népszerű termékek az autóiparban. A felhasználókat célzó alapvető funkciók ellátása mellett kulcsszerepet játszanak a biztonság biztosításában és az alkatrészek azonosításában is. A bennük található információk műszaki részleteket, kezelési utasításokat, valamint a termék helyes és biztonságos használatára vonatkozó megjegyzéseket tartalmaznak. Ez mind a célfelhasználó, mind a járműveket hosszú éveken át karbantartó szakemberek szempontjából jelentős. Éppen ezért a nyomtatási technológia megválasztásában kulcsfontosságú tényezőnek kell lennie, hogy a címkék ellenálljanak a zord üzemi körülményeknek. A szitanyomásos technológiával nyomtatott címkék ezért tartósabb alternatívát jelentenek a klasszikus címkékkel szemben a következő esetekben:

  • Motor alkatrészekhez és más alkotóelemekhez címkék – olajszűrők, vezérműszíjak és indítók. Olajnak, üzemanyagnak és magas hőmérsékletnek ellenálló címkékkel kell rendelkezniük. Ezeknek a címkéknek a tartóssága elengedhetetlen az alkatrészek azonosításához és a paramétereikre vonatkozó információk megőrzéséhez.
  • Üzemi folyadékok címkéi – például motorolajok, fékfolyadékok és hűtőfolyadékok. Ellenállniuk kell a vegyszereknek és a változó hőmérsékleteknek. A tartós folyadéktöltő címkék biztosítják, hogy a rajtuk lévő információk olvashatóak maradjanak a jármű teljes üzemideje alatt.
  • Figyelmeztető címkék – tájékoztatás a veszélyekről és óvintézkedésekről. Ezeket például az akkumulátorokon vagy a motor körül kell elhelyezni. Ezenkívül tartósnak, időjárásállónak, valamint olajokkal és vegyi anyagokkal való érintkezésnek ellenállónak kell lenniük.
resistant labels

Szitanyomásos módszerrel nyomtatott címkék és tagek

A Graffiti Nyomda az Etisoft Csoportnál az autóipari címkegyártás klasszikus módszerét támogatja szitanyomásos technológiával. Ez a módszer abból áll, hogy egy speciálisan előkészített hálón keresztül tintát pumpálnak egy anyag (papír, szövet, műanyag vagy fém) felületére.

Az Etisoft Csoportnál a hagyományos szitanyomási módszert adaptáljuk az ipari nyomatokhoz. Ennek a technológiának köszönhetően kivételes tartósságú nyomatokat tudunk készíteni, amelyek az egyéni minőségi kihívásokhoz igazodnak. Ezeket az ISO 2768 szabványnak megfelelően biztosítjuk. Megoldásaink lehetővé teszik autóipari címkék és cédulák készítését az autóipar számára. Nemcsak a termékek használatához szükséges információkat tartalmazzák, hanem az időjárási viszonyokkal és külső tényezőkkel szembeni tartós ellenálló képességgel is rendelkeznek.

manufacturer of label

Szitanyomás az Etisoft Csoportnál

Az Etisoft Group címkegyártóként nem csak a kiváló minőségű nyomatok szállítója. Támogatást és tanácsadást is nyújtunk mind a projekt megvalósításának szakaszában, mind az együttműködés során. Tapasztalt szakértői csapatunk készséggel ad tanácsot a nyomtatás technikai vonatkozásaiban. Segítenek abban is, hogy kiválaszthassa a tökéletes megoldást az adott termékéhez.

Tartós alkatrészjelölések – nézze meg, mit kínál az Etisoft az autóiparnak!

Ha tartós autóipari címkéket és tageket keres, mi vagyunk a megfelelő partner az Ön számára. Az Etisoft Group többek között a következőket szállítja:

… mindent, ami az Ön ellátási láncát hosszú éveken keresztül biztosítja.

Kérjen árajánlatot az Ön igényeire szabottan! KattintsON ide!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top