Vonalkód olvasó – a Honeywell új sorozata

4 jún 2021

A zord raktári és termelési környezet megbízható, átlagon felüli eszközök használatát igényli. Ezeken az üzleti területeken a vonalkód-leolvasókkal kapcsolatos leggyakoribb problémák a rossz nyomtatási minőség, a hibás vonalkód-leolvasók és a hosszú beolvasási távolság. A felhasználók olyan eszközöket keresnek, amelyek javítják a teljesítményt, mivel ez fontos eleme a versenyelőny kiépítésének.

A Granit XP egy rendkívül robusztus vonalkód-leolvasó.

czytnik kodów kreskowych

A Honeywell új Granit XP sorozatát a tartósság és a szkennelési teljesítmény kategóriájában a legjobb specifikációk jellemzik. A készülék kivételesen strapabíró konstrukciója ellenáll a betonpadlóra történő leejtésnek akár 3 méter magasságból. Az 1 méteres ejtést szimuláló 7000 bukóteszt-ciklus a tartósságot és a normál munkaállomásokról való napi ütésekre és leejtésekre való felkészültséget jelzi. A lapolvasó modult takaró kisméretű, mélyen süllyesztett, karc- és ütésálló ablak minimálisra csökkenti a lapolvasó sérülésének kockázatát. A ház IP67 tömítése lehetővé teszi a kültéri és poros környezetben való működést.

A Granit XP lapolvasó család négy olyan eszközt tartalmaz, amelyek a kommunikáció módjában (vezetékes, vezeték nélküli) és a lapolvasó modulban (SR, XR) különböznek egymástól.

A Honeywell Granit XP 1990iSR egy vezetékes szkenner szabványos lapolvasó modullal. Optimális mélységélesség a karhosszúságú szkenneléshez.

czytnik kodów kreskowych

A Honeywell Granit XP 1991iSR egy vezeték nélküli modell, amely Bluetooth-on keresztül kommunikál a dokkolóállomástól akár 100 méterre. A szabványos szkennelési modul tökéletesen alkalmas az 1D és 2D vonalkódok közeli szkennelésére.

czytnik RFID

A Honeywell Granit XP 1990iXR egy vezetékes szkenner fejlett Flex Range szkenner modullal, 0 mm-től akár 10 m-ig terjedő leolvasási tartománnyal. Tökéletes megoldás magasraktárak számára.

czytnik kodów kreskowych

A Honeywell Granit XP 1991iXR a szkenner vezeték nélküli változata Flex Range modullal. A népszerű Bluetooth kommunikációs szabvány lehetővé teszi, hogy a készüléket egy dedikált dokkolóállomáshoz és más népszerű tárolóeszközökhöz, például táblagépekhez vagy ipari számítógépekhez is csatlakoztassuk.

skaner kodów kreskowych

A Granit XP szkennerek páratlan tartóssági paraméterei és a sérült vonalkódokat is beolvasó fejlett modulok kulcsfontosságúak az igényes felhasználók számára. A 3 év normál garancia és a további kiterjesztett garanciacsomagok vásárlásának lehetősége pozitívan befolyásolja a beruházás költségeit és sikeresen csökkenti a teljes költséget.

Érdekeli? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top