cod readers

A Zebra ipari fix kód olvasói és látórendszerei. Új megoldások az Etisoft kínálatában

24 máj 2024 - Michał Wąs

Az Etisoft kínálatának a Zebra FS kódolvasókkal és VS látásérzékelőkkel való bővítése létfontosságú ahhoz, hogy átfogó adatrögzítési megoldásokat kínálhasson az ügyfeleknek. A Zebra Technologies-szel való együttműködésnek köszönhetően az Etisoft hozzáférést biztosít a fejlett szkennelési és képelemző technológiákhoz, amelyek támogatják a hatékonyságot és a megbízhatóságot az iparágakban. Az FS szkennerek garantálják a gyors leolvasást, míg a VS látásérzékelők lehetővé teszik a rögzített képek elemzését. Ez a kombináció lehetővé teszi az Etisoft ügyfelei számára, hogy még átfogóbban hasznosítsák az adatokat működési folyamataikban, ezáltal növelve a működés versenyképességét és hatékonyságát.

code readers and vision systems

Az FS és VS sorozat egyes modelljei többek között a felbontásban (1,2-től 5,1 MP-ig), a maximális képrögzítési frekvenciában (akár 60 képkocka/másodperc), a rendelkezésre álló kommunikációs interfészekben és a telepíthető kiegészítő tartozékokban, köztük a megvilágítókban, lencsékben és szűrőkben különböznek.

FS kódolvasók: sebesség és pontosság az adatrögzítésben

A Zebra FS kódolvasói (FS10, FS20, FS40, FS70) különféle típusú kódokat tudnak olvasni, beleértve az 1D és 2D vonalkódokat, mint például a QR és DataMatrix, valamint a DPM kódokat. A logisztikai szektorban az FS kódolvasók lehetővé teszik az áruk gyors és pontos szkennelését átvételkor, kiadáskor és komissiózáskor, ami hozzájárul a készletgazdálkodás optimalizálásához és a működési hatékonyság növeléséhez. A gyártási szektorban a szkennereket vonalkódok és 2D kódok nagy sebességű olvasására használják a termékeken, lehetővé téve a munkadarab áramlásának nyomon követését és a folyamat megfelelőségének ellenőrzését. Megbízhatóságuknak köszönhetően a Zebra FS szkennerek felbecsülhetetlen értékűek a megbízható adatkezelésre törekvő cégek számára.

FS code readers

VS látásérzékelők: használja ki a képelemzésben rejlő lehetőségeket

A kódolvasás mellett a Zebra VS látásérzékelői (VS20, VS40, VS70) speciális képelemző algoritmusokat biztosítanak, beleértve az optikai karakterfelismerő (OCR) ellenőrzést a rögzített vizuális adatok még fejlettebb elemzéséhez. A gyártási szektorban a VS szenzorok használhatók automatikus minőségellenőrzésre, ahol hatékonyan azonosítják a hibákat vagy nem megfelelőségeket, méréseket végeznek, és összehasonlítják a munkadarabról készített képeket a szabványokkal. Az alfanumerikus formátumban tárolt szövegek, sorozatszámok, gyártási dátum és egyéb paraméterek ellenőrzése viszont megkönnyíti a címkékre nyomtatott vagy közvetlenül a termék felületére felvitt adatok helyességének ellenőrzését.

vision sensors

A gyógyszeriparban a VS szenzorok segítségével ellenőrizhető a csomagolás címkézése, ezzel biztosítva a jogszabályoknak való megfelelést és minimalizálva az emberi hiba kockázatát. Az OCR-ellenőrzés lehetőségével a Zebra VS érzékelői lehetővé teszik az iparágak vállalatai számára, hogy hatékonyan használják fel a vizuális adatokat a folyamatok automatizálásához, és biztosítsák a termékek legmagasabb minőségét.

Bővítse rugalmasan a Zebra FS/VS szkennereinek és érzékelőinek képességeit

scanners and sensors

A Zebra FS/VS szkennereinek és érzékelőinek egyik fő előnye, hogy funkcionalitásuk életre szóló licenc megvásárlásával bővíthető, eszközcsere nélkül. Ezzel a rugalmas lehetőséggel a vállalatok hozzáigazíthatják eszközeiket a változó gyártási folyamatokhoz anélkül, hogy új készülékek beszerzésének többletköltségei merülnének fel. Ez lehetővé teszi az FS/VS szkennerek teljes potenciáljának kihasználását, és hosszú távú befektetést biztosít a hatékony adatrögzítési és elemzési megoldásokba.

Zebra Aurora Focus: tervezés és elemzés az Ön kezében

Zebra Aurora Focus

A Zebra Aurora Focus egy ingyenes, fejlett szoftver, amely átfogó ellenőrzési algoritmusok végrehajtását és a Zebra eszközei által rögzített adatok elemzését biztosítja, beleértve az FS szkennereket és a VS látásérzékelőket. Köszönhetően az intuitív felhasználói felületének és kiterjedt elemzési funkcióinak, a Zebra Aurora Focus megkönnyíti az új ellenőrzési feladatok hozzáadását szakértelem nélkül. Az FS/VS szkennerek és érzékelők pontos és gyors képrögzítést biztosítanak. A Zebra Aurora Focus szoftver ugyanakkor lehetővé teszi ezen adatok fejlett elemzését és értelmezését a webböngészőn keresztül elérhető HMI-vizualizáción keresztül.

Ha átfogó adatrögzítési megoldásokra van szüksége, szeretné megtalálni az általunk kínált Auto ID eszközöket –

Kérdezzen róla

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top