EcoVadis bronzérem az Etisoftnak!

17 máj 2023 - Joanna Heler Konczakowska

Az EcoVadis minősítés eredményei azt mutatják, hogy az Etisoft elkötelezett a fenntartható fejlődés, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, az etika és a környezetvédelem iránt. Idén ismét megkaptuk kiértékelésünket (55/100) és EcoVadis Bronzéremmel jutalmaztak bennünket. Ezzel az Etisoft az EcoVadis által legjobban értékelt cégek 50%-a közé tartozik!

Meggyőződésünk, hogy a vállalat fenntartható és felelős fejlődése az egyetlen helyes irány, amelyre az üzleti tevékenységet alapozhatjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy vállalatként nagy hatást gyakorolhatunk a gazdasági, társadalmi és bennünket körülvevő környezetre, és elkötelezettségünket értékelik az olyan szervezetek, mint az EcoVadis.

Mint megtudtuk, ez azt jelenti, hogy az Egy fát ültetett kezdeményezés keretében a mi érdekünkben elültetnek egy fát. Büszkék vagyunk arra, hogy kis mértékben, de jelentősen hozzájárulunk egy fenntarthatóbb világ felépítéséhez.

********************

Az EcoVadis egy nemzetközi platform, amely támogatja a vállalatokat a beszállítók etikus gyakorlatának, valamint környezeti és társadalmi hatásainak értékelésében.

Hasonló cikkek

Back to top