Brązowy Partner Ingram nagroda

Az Etisoft az Ingram Micro bronzpartnere lett!

22 szept 2023 - Joanna Heler Konczakowska

Örömmel értesítjük, hogy az Etisoft bekerült az Ingram Micro bronz partnerei közé, amely a világ egyik legnagyobb IT eszközök és megoldások forgalmazója. Ezért a lengyel piacon az Auto ID berendezések megbízható szállítójaként ismertek el bennünket. A Bronze Partner státusz üzleti előnyt biztosít számunkra, és hozzáférést biztosít az Auto ID berendezések széles portfóliójához (beleértve a Zebra, Citizen, Honeywell, Newland, Brother, Elo, Datalogic és még sok más gyártót), testreszabott, helyi támogatást biztosít az eszközök és megoldások kiválasztásában, valamint a különböző iparágakban működő ügyfeleinkkel való kedvező együttműködési feltételek kialakítására ad lehetőséget.

Brązowy Partner Ingram statuetka

A fent említett díjat az Ingram által szervezett legnagyobb lengyelországi DC/POS (Data Capture/Point of Sale) konferencián nyertük el. Magát a konferenciát a képzés és a legújabb megoldásokról szóló érdemi megbeszélések jellemezték. Az ilyen találkozók lehetővé teszik számunkra, hogy naprakészek legyünk a piacvezetők ajánlataival, és megismerjük az Auto ID berendezések kevésbé ismert gyártóinak új termékeit.

Tegyük hozzá, hogy a DC/POS kínálat több termékcsoportot is felölel, mint például RFID rendszerek, vonalkód-leolvasók, mobil terminálok, címkenyomtatók és szoftverek. Lehetővé teszik számunkra, hogy érdekes projekteket hajtsunk végre, különböző ügyfélcsoportokat érjünk el, és bőséges mozgásteret biztosítanak a megvalósítás során.

Ezúton is köszönjük az Ingram Micro-nak a bizalmat, és bízunk a további sikeres együttműködésben!

Hasonló cikkek

Back to top