Az ETISOFT az ARCA üzleti partnere! Print&apply készülékek bővített kínálata, új – lézeres jelölés

4 júl 2023 - Michał Wąs
Arca Labelling&Marking logo

Örömmel értesítjük, hogy az Etisoft üzleti partnere lett az Arca Labeling&Markingnak, amely egy olaszországi automata címkéző berendezések, automata nyomda- és felhordó berendezések, valamint terméklézeres termékjelölő berendezések gyártója.

Az Arca évek óta szállít jelölőberendezéseket, amelyeket a javasolt megoldások magas minősége és megbízhatósága jellemez. A vállalat globálisan működik, és számos iparág legnagyobb gyártóinak szállítja berendezéseit az értékesítési csatornát alkotó üzleti partnereken keresztül.

Ezért az Etisoft kínálata a következő termékekkel bővült:

  • Az Easy, Dynamic, Sharp, Evolution, Performance, Wind és Flash sorozatú címkefelhordók 18-200 m/perc maximális sebességgel és Modbus TCP/IP kommunikációs protokollal. Az applikátorok moduláris felépítése megkönnyíti az utólagos kiegészítő tartozékokkal való felszerelésüket, amelyek rugalmasságot biztosítanak a termékek jelölésénél, valamint nagy pontosságot és megismételhetőséget biztosítanak a címkefelhordás során.
aplikatory etykiet Arca

Az EasyLiner, LinerPlus és LinerPlus 4.0 sorozatú pneumatikus nyomtatási és alkalmazási berendezések a PLC-vel való kommunikáció lehetőségével a Modbus TCP/IP kommunikációs protokoll használatával, valamint Zebra és Sato nyomtatómodulokkal működnek. A berendezés könnyen átalakítható úgy, hogy címkéket helyezzen el a termék elejére vagy hátuljára, vagy két címkét ragasszon a szomszédos oldalakra. Ezenkívül közvetlenül integrálható a termékre nyomtatott és felhelyezett címkén található kódok ellenőrzőjével.

Pneumatyczne urządzenia drukująco-aplikujące Arca

A Linerless 4.0 pneumatikus nyomtatási és alkalmazási eszköz, amely kompatibilis a Sato nyomtatómodullal. A környezetbarát jelölésnek szentelt megoldás, amely nem termel hulladékot címke hátlap formájában. A tartalom kinyomtatása után egy speciális ragasztóréteggel ellátott folytonos szalagot levágunk egy vágórendszerrel, és felvisszük a termékre. A készülék Modbus TCP/IP protokollal is rendelkezik, hogy megfeleljen az Ipar 4.0 szabvány követelményeinek.

Pneumatyczne urządzenia drukująco-aplikujące Arca

Címkefelhordók lézernyomtatás lehetőségével a címkére annak felhordása előtt. Megoldás, amely tartós jelölést biztosít a címkéken a hőtranszfer szalag vagy tintajelölés alternatívájaként.

Aplikator etykiet nanoszący zadruk w technologii laserowej

Komplett jelölőrendszerek szállítószalagokkal, pozicionáló és címkefeszítő mechanizmusokkal. A készletek egynél több címkefelhordóval is felszerelhetők, amely teljes termékjelölést biztosít több címkéhez egy terméken.

Kompletny system znakujący

Ipari jelölőberendezések sorozata bármilyen lézertechnológiában: CO2, Fiber, DPSS különböző felületek önálló modulként történő jelölésére, valamint komplett jelölőállomások, amelyek bármely feldolgozóiparban használhatók.

Urządzenia znakujące w technologii laserowej

Kínálatunk Arca berendezésekre való kiterjesztésével együtt lehetőséget kaptunk arra, hogy az Arca logóját viselő megoldások új és meglévő felhasználóinak támogatást nyújtsunk alkatrész- és karbantartási szolgáltatások terén.

Forduljon hozzánk, ha költséghatékony, nagy sebességű, nagy termelékenységű berendezést keres!

Kattintson az árajánlatért

Hasonló cikkek

Back to top