ecovadis

Az EcoVadis bronzéremmel jutalmazta az Etisoft munkásságát

8 jún 2022

Az EcoVadis egy olyan vezető globális minősítő intézet, amely a vállalatok társadalmi felelősségvállalását értékeli a gyakorlatban végzett tevékenységeik alapján. A 2022-es évben bronzéremmel jutalmazták cégünket. Ez hatalmas megtiszteltetés, melyet ezúton is köszönünk!  

Vállalkozásunkat a környezetvédelmi és társadalmi tevékenységek, illetve az etikus működési és ellátási lánc tekintetében értékelték.
Számunkra kiemelten fontos az EcoVadis értékelése, ugyanis megerősíti tetteink hatékonyságát és azt, hogy cégünk jó irányba halad.

ecovadis

„Mindennapos tevékenységeink során több olyan intézkedést is hozunk vállalati szinten, amelyek a munkavállalóink fenntartható fejlődését támogatják. Globális tekintetben pedig kiemelten fontos, hogy hosszú távon is hatással legyünk a közvetlen környezetünkre és üzleti kapcsolatainkra is egyaránt.
Cégünk hosszú múltra tekint vissza, ezért büszkék vagyunk arra, hogy tisztességesen és átláthatóan működünk. A felelős gazdálkodást pedig alapvető vállalati értéknek tekintjük. Ezeket az értékeket használjuk egy jobb és biztonságosabb jövő építésekor, ahol a munka és magánélet egyensúlya biztos alapokon nyugszik.”
– hangsúlyozza Michał Majnusz, az Etisoft elnöke.

Az EcoVadis egy megbízható nemzetközi minősítő rendszer, amelyet a márkák világszerte széles körben elismernek, és elfogadnak. Az értékelés olyan nemzetközi szabványokon alapul, mint az ENSZ Global Compact Ten Principles, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet egyezménye vagy az ISO 26000 szabvány.
Az EcoVadis platformján közzétett eredmények lehetővé teszik a leendő vásárlók számára a vállalatok felmérését. A cégek számára pedig a megvalósított CSR gyakorlatok folyamatos nyomon követését és irányítását.

Az Etisoft éves jelentésében olvashat arról, hogy mit tettünk a fenntarthatóság és a CSR érdekében a tavalyi évben.

Hasonló cikkek

Back to top