30 éve, hogy a piacon működünk! Összegzések, tervek – meghívjuk Önt az éves beszámoló elolvasására

14 ápr 2023 - Joanna Heler Konczakowska

Ismételten bemutatjuk az éves beszámolót, melyben összefoglaljuk a 2022-es tevékenységünket. Üzlet, pénzügy, környezet, humán tőke, CSR tevékenységek – olvasásra invitálunk! És ami fontos számunkra ebben az évben – egy egyedülálló év, mert ez egy jubileumi év – mondja Michał Majnusz, az Etisoft elnöke.

Michał Majnusz, prezes Etisoft

Egy újabb év, a világ kihívásokkal néz szembe, és olyan körülmények között kell cselekednünk, amelyekkel korábban nem találkoztunk. A járvány, majd az ukrajnai háború váratlan próbát jelentett a vállalkozók számára a bizonytalan, viharos időszakban végzett működési tevékenységben. Cégünk számára is embert próbáló időszak volt az elmúlt év. Megerősödve jöttünk ki belőle, hogy ebben és a következő években is megvalósíthassuk ambiciózus terveinket.

2023 különleges év számunkra. 30 éve működünk a piacon! A múltból következtetéseket levonva és a megszerzett tapasztalatok alapján elsősorban a jövőbe tekintünk. Stratégiai tevékenységünk változatlanul kapcsolódik az Etisoft „Biztonságos együttműködés – folyamatos fejlődés” küldetéséhez.

Etisoft 2022-es éves jelentés – olvassa el!

Ezért a következő évben is folytatjuk az automatizálásra (többek között AGV-robotokon, gépi ellenőrzőrendszereken, EDI-n (Electronic Data Interchange) keresztül) és beruházásokra összpontosító tevékenységünket. Közülük a legnagyobb a Diamond Business Parkban található központi raktár, amely 2022 végén nyílt meg. Ez a logisztikai és raktározási tevékenységünk magja. A 6 ezer négyzetméteres csarnokban 2500 raklap, 15 ezer KLT konténerek raktározását teszi lehetővé, melyekben a termékünket és az árunkat tároljuk, valamint több mint 2000 raklap nyersanyagot. A térbővítésre vonatkozó stratégiai döntés lehetővé tette számunkra, hogy ezekben a bizonytalan időkben biztosítsuk a címkegyártás folyamatosságát.

Folyamatautomatizálás és technológiailag fejlett megoldások – ezeket nem csak ügyfeleinknek kínáljuk, hanem munkakörnyezetünkben is alkalmazzuk. Az idei évben a SALMA rendszer (Automatikus Logisztikai, Raktározási és Értesítési Rendszer) bevezetésére fordítjuk a munkát, amely AGV robotok segítségével a Központi Raktárban végzi a szállítást, tárolást és a csomagolóanyagok kiszállítását.

Gépparkunkat is bővítjük. A piaci igényekre, ügyfeleinkre és az RFID technológiák iránti növekvő keresletre reagálva RFID címkék gyártására, kódolására és ellenőrzésére szolgáló gépekkel bővítjük erőforrásainkat. További fröccsöntő gépekbe fektetünk be műanyag alkatrészek, például vezérlőpanelek és előlapok gyártásához.

Az Etisoft nemcsak címkék gyártója, bár 30 évvel ezelőtt ezzel kezdtük. Vitathatatlan előnyünk a sokoldalúság a címkézéshez és az automatikus termékazonosításhoz, valamint a tágabb értelemben vett termelési, logisztikai és raktározási folyamatok automatizálásához szükséges alkatrészek, termékek és rendszerek biztosítása terén. Az Ipar 4.0 területén lévő megoldásokra gondolok, mint például a gépi ellenőrzőrendszerek vagy az AGV robotok. Idén ez utóbbiak kereskedelmi forgalomba hozatalára, egységesítésére és készen kapható termékek létrehozására kívánunk koncentrálni. Hogyan látjuk a jövőt ezekben a kérdőjelekkel teli időkben? Mindennek ellenére optimistán tekintünk rá, világosan felvázolt tervekkel és a következő évek fejlesztési elképzeléseivel. Működésének 30. évében az Etisoft stabil, virágzó és … egyre fiatalabb, a korral lépést tartó vállalat marad.

Hasonló cikkek

Back to top