chwilowka online

title

text

 

Címkék és jelölések

Szakterületünk az ügyfelek követelményrendszere alapján tervezett ipari alkalmazású műszaki jelölések gyártása. Kínálunk tetszőleges méretű és alakú, öntapadó és nem öntapadó, fólia vagy papír alapanyagokból gyártott standard jelöléseket, valamint kellékanyagok széles választékát. A nem tipikus, egyedi és/vagy extrém körülményeknek kitett alkalmazásokhoz a szakértőink olyan megoldásokat választanak, amelyek megfelelnek az ügyfél igényeinek tartósság, az anyag és a nyomtatás terhelhetősége szempontjából. A modern gyártási technológiának köszönhetően tudunk ajánlani egyedi, többrétegű címkéket, valamint RFID technológiájú információrögzítést alkalmazó jelöléseket és címkéket.

kompleks01
kompleks002

Funkciós elemek

Kínálatunkban öntapadó szerelési anyagok igen széles választéka található, melyek garantálják a munkadarabok gyors, esztétikus és szoros összekötését a megfelelő mechanikai tulajdonságok megtartása mellett. A követelményektől függően, ajánlunk ragasztó szalagokat vagy filmeket ideiglenes és tartós kötéshez. Az elektronikus eszközök megfelelő működésének biztosítása érdekében kínálunk polikarbonátból, prespánból vagy polipropilénből gyártott szigetelő és elválasztó komponenseket. A korszerű technológiai felszereltségnek köszönhetően mindek konkrét felhasználáshoz képesek vagyunk szigetelő anyagokat biztosítani. A választékunkban tálalhatók gyártás, tárolás és szállítás során alkalmazható termékek és berendezéseket védelmet szolgáló anyagok pl. védő fóliák, szivacsok stb. Ezeket a védőanyagokat szállíthatjuk öntapadó vagy ragasztómentes verzióban, szalagos, íves, vagy akár - a vágóberendezéseknek köszönhetően - egyedi formák alakjában.

 

Berendezések

Kínálatunkban megtálalhatóak a világ legnagyobb piacvezető cégek nyomtatói. Olyan esetekben, amikor a termék jelölését a felületén meg kell oldani címkék használata nélkül, javasoljuk a Thermal InkJet nyomtató rendszerek alkalmazását. Az általunk ajánlott, a termékek jelölésére közvetlenül a gyártó sorokon alkalmazandó Print and Apply automatikus jelölési rendszerek jelentősen felgyorsítják a címkék applikálásának folyamatát, a felrakási módok és helyzetek sokasága pedig szinte minden gyártósorhoz beilleszthetővé teszi a megoldást. Biztosítjuk a rendszerünk integrálását a meglévő infrastruktúrával. Ajánlunk a tervezést és beüzemelést egyaránt tartalmazó megoldásokat is.

kompleks03
kompleks04

Rendszerek és szoftverek

Tervezünk és beüzemelünk automatikus azonosítási technológián alapuló rendszereket. Ügyfeleink számára egyaránt ajánlunk vonalkód és RFID technológiákat alkalmazó megoldásokat egyedi, nem túl nagy munkahelyek, valamint összetett, termelést és raktározást támogató rendszerek számára is. A gépi berendezéseket saját gyártású szoftver egészíti ki, amely megkönnyíti a címkék egyszerű és gyors tervezését és nyomtatását, valamint integrálja a nyomtatókat a meglevő rendszer programjaival. Megoldásaink kooperálhatnak idegen adatbázisokkal, mérő- és ellenőrzőműszerekkel, raktározási és értékesítési rendszerekkel. A beüzemelése tapasztalt projektmenedzserek felügyelete alatt zajlik, biztosítva hogy az egyes műveletek végrehajtása össze legyen hangolva a projekt irányítási metodológiával. A fejlesztett rendszerek fenntartását speciális helpdesk, valamint az IT részleg és szerviz szakemberei támogatják.

 

Műszaki támogatás

Átfogóan kezelve a ügyfélszolgálati feladatokat, alaposan megszervezett és folyamatosan fejlődő szerviz szolgáltatással rendelkezünk. Szerviz támogatást nyújtunk az egész beüzemelési folyamat során, beleértve a felhasználók képzését is. Biztosítjuk a megvásárolt berendezések, rendszerek és szoftverek garanciális és garancián túli szervízelését. Ügyfeleink folyamatosan igénybe vehetik a műszaki támogatást – helpdesk szolgáltatást telefonon, vagy e-mailen, szükség esetén pedig a TeamViewer applikáció felhasználásával.

kompleks05