chwilowka online

title

text

aaa

Vegyipar és laboratóriumok

 

A választékunkban találhatók olyan címkék, melyek vegyszer és oldószer állók, és amelyek a mélyhűtési eljárásokban felhasznált, autoklávokban sterilizált és gamma-sugárzásnak kitett kémcsövek és tartályok jelölése.

A vegyipari termékek jelöléséhez ajánljuk az iparági szabványoknak megfelelően színes előnyomattal gyártott címkéket.

 

temp - opis 196c chemicals water oil radiation abrasion printer color

inne1
inne2

FMCG

Ajánlatunkban szerepelnek az ügyfél követelményrendszere és tervezete szerinti flexográfiai technikával gyártott termékjelölések. Ajánlunk fém-fólia valamint magas átláthatóságú fólia alapanyagú, aranyozás, ezüstözés, fényes lakkok és egyéb díszítő technikák használatával gyártott címkéket.

Kínálatunkban megtalálhatók üzemek, raktárak, berendezések és egyéb vagyontárgyak jelölésére felhasználható különféle ipari jelölések, valamint GS1 és ODETTE szabványok szerint gyártott logisztikai címkék.

Az élelmiszeripar számára ajánljuk a termékek a gyártósoron történő jelölésére alkalmazott rendszereket és berendezéseket, valamint a gyártás, termelés irányítását támogató IT megoldásokat, a szükséges berendezésekkel és kellék anyagokkal kiegészítve.

 

100c water oil abrasion printer color

Építőipar

 

Az építőiparban raklapokon, akár raktári csarnokokban kívül tárolt árukhoz készült jelöléseket ajánlunk. Az időjárásálló jelölések megkönnyítik az áruk automatikus azonosítását, RFID címkék használatának esetében a címke beolvasása annak láthatósága nélkül, például a targonca üvegén keresztül is lehetővé válik.

Az építőipar számára a GS1 és ODETTE standard szerinti logisztikai címkéket is ajánljuk, valamint különféle ipari jelöléseket, nyomtatókkal és szoftvereket együtt, illetve termelés irányítását támogató IT rendszereket.

 

100c water oil abrasion printer rfid

inne3