chwilowka online

title

text

biznes01

CSR

Annak érdekében, hogy működésünk transzparens módon és a nemzeti joggal összhangban történjen, beléptünk az ENSZ Global Compact szervezete által létrehozott programba, amely a világ legnagyobb kezdeményezése a vállalati társadalmi felelősség és a fenntartható fejlődés koncepciója terén. Ezáltal elköteleztünk magunkat az emberi jogok, munkavállalói jogok, környezetvédelem és a korrupcióellenes harc alapvető elveinek betartására. Kiemelt célunk, hogy biztosítsuk a munkavállalók számára az optimális munkakörülményeket, valamint az emberi jogokat és az egyenjogúságot. Tisztában vagyunk az üzleti tevékenységből eredő környezeti hatások felelősségével, évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát technológiák bevezetésére.

Közösségi tevékenységek

Támogatunk számos kulturális és művészeti projektet és a fiatal, tehetséges emberek oktatását. Részt veszünk jótékonysági rendezvényeken, melyeknek a célja a leginkább rászorulók megsegítése. Ezek kezdeményezések a cég égisze alatt, vagy a munkatársaink egyéni szervezésében jönnek létre. Évek óta mindannyian részt vesszük a karitatív "Nemes csomag" akcióban. Sportfoglalkozásokat finanszírozunk a gyermekek és fiatalok számára. Aktívan támogatjuk sport csapatokat pl. vitorlázókat és kitesurf teamet.

biznes02
biznes03

Környezetvédelem

Felelősségteljesen és tudatosan formáljuk a kapcsolatot a vállalkozás működtetése és a környezet védelme iránti küzdelem között. Kutatásokat végzünk, elemezzük a tevékenységünk hatását a környezetre, valamint a környezetvédelmi célokat szolgáló feladatokat kivitelezünk. Javítjuk a munkatársaink képzettségét, valamint a környezetre gyakorolt negatív hatások minimalizálásával kapcsolatos tudatosságukat.

Aktív, agilis munkatársak

ETISOFT munkatársai igen aktív, agilis emberek, akik a szabadidejűkben számos hobbinak és érdeklődési körnek hódolnak. A munkahelyen találhatunk megrögzött sportolókkal, fanatikus kerékpározókkal, futókkal, hegymászókkal, vitorlázókkal, szörfösökkel vagy akár blues zenészekkel is. A vállalat támogatja őket céljaik elérésében, pl. vállalati foci, kerékpár és kitesurf csapatokat szervezve.

 
Joanna
Joanna
Ludzie z pasją HU
Joanna szakmája szerint számítógépes grafikus. Magánéletben az extrém vízi sportok szerelmese, az ETISOFT Kitesurfing csapatának tagja.
Krzysztof
Krzysztof
Ludzie z pasją HU
Krzysztof a beosztása szerint termékmenedzser, a kutatási és fejlesztési részlegen dolgozik. Magánemberként tele van energiával: rajong a sziklamászásért, hegymászásért és a kerékpározásért.
Krzysztof
Krzysztof
Ludzie z pasją HU
Krzysztof a mindennapokban az Etisoft Krakkói fióktelepének értékesítési osztályán dolgozik, a szabadidejében pedig klarinétozik a LajkFolk nevű együttesben.
Przemysław
Przemysław
Ludzie z pasją HU
Przemyslaw, azaz becenéven Przemek, professzionális számítógépes grafikus és technológus. Magánéletben blues zenész, gitáros, a Black Amber és az Around The Blues együttesek társalapítója. Fellépett már a legnagyobb blues ...