Termékek

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

etiSZOP- folyamatirányítási rendszer

Az etiSZOP folyamatirányítási rendszer egy MES osztályú rendszer, amely támogatja a termelési folyamatok valós idejű irányítását. Olyan platform, amely összehangolja a gyártási és logisztikai folyamatokat, a nyersanyag átvételétől a késztermék vevőhöz történő eljuttatásáig. A korszerű jelölőrendszerek segítségével az etiSZOP rendszer lehetővé teszi az alapanyagok, félkész termékek és késztermékek jelölését. A gyártási folyamatokra vonatkozó összes adatot, például a gyártási időket, az átállásokat, (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-shippingobszar-warehouse

etiSTOCK – RFID konszignációs raktár

Az etiSTOCK szoftver egy konszignációs raktár kezelésére szolgáló rendszer, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a készleteket, és jelzi a szállítónak a hiánypótlás szükségességét. Ha a logisztikai egységek jelöléséhez RFID azonosító címkéket használnak, a készletellenőrzés és a termékek raktári bevételezése ill. kiadása valós időben kerül nyilvántartásba. A konszignációs raktárban tárolt termékek a szállító tulajdonát képezik (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturing

APS Auditor

APS auditor - olyan rendszer, amely automatizálja az auditok lebonyolítását a vállalatnál. Optimalizálja az ellenőrzési tevékenységeket, többek között az infrastruktúra-kezelés, a termelési folyamatok, a munkavédelem és az 5S módszertan területén. Az APS auditor lehetővé teszi, hogy megtervezzük és elkészítsük az ellenőrzések ütemtervét, és az ellenőrzésre a megállapított szabványoknak megfelelően kerüljön sor. Minden végrehajtott ellenőrzést valós időben rögzít, és a megjegyzések és (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top