chwilowka online

title

text

ekspert01

Technológiák

A modern technológiák, a gazdag és folyamatosan fejlesztett géppark és a termékek sokfélesége lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a vásárlók legmagasabb elvárásainak a termék jelölések és az automatikus azonosítás terén.

vágási technológia
 • lézeres vágás
 • hosszirányú vágás
 • Die cutting
 • Kiss cutting
 • plotter vágás
Nyomtatási technológia
 • flexográfia
 • digitális nyomtatás
 • Ipari direkt termo nyomtatás
 • szitanyomás

Gépeink egyaránt képesek kivágni egy- és többrétegű címkéket, valamint közvetlenül csak ragasztó rétegeket is. Síkstancoló kivágási módszer lehetővé teszi, hogy akár vastag és rendkívül kemény alapanyagokból is le tudjuk gyártani a kívánt formákat. Folyamatosan fejlesztjük gépparkot, a gyártási költségeket optimalizáló egyre hatékonyabb berendezéseket alkalmazva.

Vizsgáló laboratórium

A laboratóriumunk olyan vizsgáló berendezésekkel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a FINAT nemzetközi szövetség által megfogalmazott irányelvek szerinti vizsgálatok elvégzését. A laboratórium szakemberei tesztelik az ügyfél által előírt körülmények között a technológusok és R&D osztály munkatársai által kiválasztott anyagokat. Kínált vizsgálati eljárások

 • tapadó képesség vizsgálata különböző alapfelületeken
 • dörzsállóság vizsgálat
 • ún. klíma kamra, a hőállóság tesztelése széles hőmérsékleti és páratartalom tartományban
 • nyomtatás tartóssági tesztek
 • lineáris és 2D vonalkódok verifikálása
ekspert02
eksper03

Kutatás és fejlesztés

Termékmenedzsereink behatóan elemezik a fogyasztói igényeket, és az átadott műszaki specifikációk alapján kiválasztják azokat a megoldásokat, amelyek megfelelnek a ügyfeleink összes igényének.

A tevékenységünk alapja szakértelem és az új technológiák és alapanyagok folyamatos felkutatása. Az anyagok és berendezések piacvezető beszállítóival való együttműködésünknek, valamint folyamatosan végzett vizsgálatainak köszönhetően képesek vagyunk kivitelezni az ügyfeleinknek számára akár legigényesebb applikációkat is.

Minőség

A termékeink és szolgáltatásaink minőségi tökéletesítése érdekében bevezettük az Integrált Irányítási Rendszert, melynek a következő szabványokon alapszik:

MSZ EN ISO 9001: 2015

Alkalmazási területe: jelölési és automatikus azonosítási rendszerek beleértve a hardver, szoftver, műszaki tanácsadás és kellékanyagok gyártástervezése, beüzemelése, szervizelése.

MSZ EN ISO 14001: 2015

Alkalmazási területe: a termékek jelölésére és összeszerelésre szolgáló berendezések gyártása; jelölési és automatikus azonosítási rendszerek üzemeltetése és szervízelése és kellékanyagok gyártása.

 

Az autóipari vállalatokkal szoros együttműködve folyamatosan hozzáigazítjuk a cégnél működtetett Integrált Irányítási Rendszert az ISO / TS 16949 műszaki specifikáció követelményeihez. A termelési folyamat során gyártást nyomon követő rendszert alkalmazunk, amely lehetővé teszi a termelés valamennyi szakaszában felhasznált anyagok, komponensek és felszerelési eszközök azonosítását. Ugyanakkor a gyártási folyamat minden szakaszában ellenőrizzük a termékek minőségét.

Tapasztalat

Több mint húsz éve szállítunk ügyfeleinknek termékek automatikus azonosítását végző, teljes körű megoldásokat, a címkéktől és jelölésektől kezdve a bonyolult, vonalkódos vagy RFID technológián alapuló informatikus rendszerekig.

Az évek során szerzett tapasztalat, a rendszeresen bővülő kínálatunk és a professzionális személyzet lehetővé tette számunkra piacvezető pozíciót elérését. Az autóiparban, elektronikai iparban, háztartási gépeket gyártó és sok más ipari ágazat legnagyobb vállalataival folytatott, többéves együttműködésünknek köszönhetően képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni a legigényesebb applikációk egyedi igényeihez.

ekspert06